Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012



                        
                  ΟΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΡΩΝ ..........

"Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα προειδοποιεί τους αμερικανούς έγχρωμους πολίτες να είναι προσεκτικοί, γιατί στην Ελλάδα κινδυνεύουν από ρατσιστικές επιθέσεις". 
Daniel .B .Smith . Athens USA ambassador
                                                                     
                                                                       *
Aν δεν το κάνουν επίτηδες για να μας μειώσουν , αποδεικνύεται πως οι Αμερικανοί ποτέ δεν μας κατάλαβαν , τώρα μας κατηγορούν ότι δέρνουμε μόνο τους σκουρόχρωμους και προειδοποιούν τους έγχρωμους πολίτες τους ,που βρίσκονται στην Ελλάδα , να προσέχουν. Αυτά κύριε πρεσβευτά τα κάνατε εσείς οι ίδιοι, εσείς δέρνατε τους μαύρους . Εμείς , Mr. Daniel . B . Smith , δεν κάνουμε ρατσιστικές διακρίσεις , όλους τους δέρνουμε, ανεξαρτήτως φυλής και χρώματος, αρκεί να είναι ξένοι, με καταμερισμό εργασίας μάλιστα: οι αριστεροί δέρνουν τους εκπροσώπους της καυκασίας φυλής, οι δεξιοί της αφρικανικής και οι συνδικαλιστές τους επίσημους απεσταλμένους ξένων χωρών ( Πρευσβευτές, Υφυπουργούς ). Δεν λέγαμε πάντα ότι οι Έλληνες ενωμένοι θριαμβεύουν; Επιτέλους η εθνική ενότητα και η ομοψυχία επιτεύχθηκε, το έθνος μπορεί να αντιμετωπίζει με αισιοδοξία το μέλλον.


Υ.Γ.
Στην φωτογραφία που συνοδεύει , ως κεφαλίδα , το παρόν γράφημα  οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ θέλοντας να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα του Φούχτελ , εκσφενδόνιζουν κατά του Γερμανού πρεσβευτή όχι ποτιστήρια, κλαδευτήρια ή φτυάρια, που θα ήταν και το φυσικό , αλλά αυτό που ξέρουν να κρατάνε στα χέρια τους από το πρωί ως το βράδυ καλύτερα από κάθε άλλο εργαλείο: τη φραπεδιά τους. Φαντάζομαι ότι τα τσιγάρα τους και τα μπεγλέρια τους  να τα κράτησαν εφεδρεία για την επόμενη μάχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: