Πέμπτη 7 Απριλίου 2016



«Εν αρχή ην το Χάος» κατά Ησίοδο.                                                                                                           
 Δυστυχώς εμείς στις αρχές του ΚΑ΄ αιώνα ως λαός , ως κράτος και ως έθνος , δια των επιλογών μας  επιστρέψaμε στο παρελθόν , στον απώτατο χρόνο έναρξη της δημιουργίας της ανθρώπινης κοινωνίας , επανήλθαμε στο άναρχο χάος , στο πολιτικό, στο οικονομικό και κοινωνικό ….σκοτάδι.                                                                                                                             
Εν αρχή ην η Δικαιοσύνη και άνευ αυτής …. ουδέν.                                                                                                                                                                  Η Ελλάδα κατάντησε ένας απεχθής φιδότοπος, όπου τα ανθρωποειδή φίδια της πολιτικής απάτης, δεξιοί , κεντρώοι και κυρίως, οι λάτρεις του χρήματος αριστεροί, όχι απλώς αλληλοσπαράσσονται για την νομή της εξουσίας, αλλά χωρίς οίκτο και με πρωτοφανείς ευρεσιτεχνίες ψεύτικων υποσχέσεων , προσπαθούν κάθε ένας από αυτούς , να επιβληθούν στη συνείδηση του λαού , ως ακούραστοι αγωνιστές και σκληροί διαπραγματευτές των λαϊκών συμφερόντων ενάντια των νέοαποκαλυφθέντων εχθρών μας , των Γερμανών ,της Ε.Κ.Τ. και του Δ.Ν.Τ. .                                                                                            Αυτή η αναρχούμενη και νεοσταλινική πολιτική που ζούμε αυτές τις μέρες στο πετσί μας  ονομάζεται χαριτωμένα από φοβερά κυβερνητικά στελέχη όπως ο Κουρουμπλής ,ο Μπαλάφας ,ο Σκουρλετης , ο Φιλης , ο Μπαλτας ο Κατρουγκαλος , η Θεανω Φωτιου,  η Γεροβασιλη ως εθνική προσπάθεια ανάτασης , ως «σωτηρία» ή ακόμα και ως ανθρωπιστική ιδεολογία.                                                                                                                                                               Μια εθνική προσπάθεια , μια ανθρωπιστική ιδεολογία που οδηγεί όμως την Ελλάδα στην αναρχία ,στην εξαθλίωση και τελικά στην πείνα .                                                                                                                                                                        
Η πείνα είναι ο μεγαλύτερος τρομοκράτης κάθε ανθρώπινου όντος και αυτή πλέον βρίσκεται προ των πυλών της Ελλάδας. Και το σίγουρο είναι ότι θα μεταβάλλει εμάς τους Έλληνες ( αλήθεια ποιος το φανταζόταν) σε ωμοφάγα σαρκοβόρα θηρία αν τελικά δεν μπορέσουν να αλλάξουν οι ίδιοι πολίτες της χώρας και δεν πετάξουν στα σκουπίδια  το σημερινό πολιτικό κατεστημένο της  απάτης, της πλάνης που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να εξαγοράζουν τις συνειδήσεις βασικών παραγόντων του πολιτεύματος ,όπως δημοσιογράφους και δικαστές Γιατί η πείνα ότι κι αν αγκαλιάσει , πολιτική, ιδεολογία, θρησκεία,  τα κάνει όλα μαχαίρι, τουφέκι, φονικό όργανο και μάλιστα  άμεσης χρήσης.                                                                                                                                                     Γι” αυτό τα πάντα, και οι επαναστάσεις και οι πολιτικές ανατροπές και οι εκτροπές και οι εμφύλιοι, όπως τώρα στην Συρία , ξεκινάνε από τα στομάχια των πεινασμένων και ξαναγυρίζουν εκεί. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουν οι αβδηρίτες πολιτικοί και ψευδοσωτήρες μας (Η Ελλάς είναι θωρακισμένη έναντι της κρίσεως . Λεφτά υπάρχουν , Ζάππεια Νο 1 Νο 2 Νο 3 , Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης ) , όσο πιο γρήγορα εγκαταλείψουν τις κακότεχνες «στημένες» παραστάσεις τους στην Ελληνική Βουλή και στα παράθυρα των τηλεοράσεων τόσο το καλύτερο , ίσως έτσι μόνο μπορεί να υπάρξει μια ελπίδα , ίσως έτσι μόνον μπορεί αποφευχθούν ολέθριες συνέπειες τόσο για μας , όσο και το κυριότερο για τα εγγόνια μας .                                                           
 Όλα τα άλλα που μας λέει ο Μάνος κάποτε ορισμένα από αυτά τα υιοθετούσα και εγώ , αυτά όμως τώρα ανήκουν σε μια άλλη χρονική περίοδο και όχι σε αυτήν που ζεί τώρα η πατρίδα μας . Ίσως θα μπορούσαν να γίνουν βάση για πολιτική ,κοινωνική και οικονομική έρευνα με σκοπό την εφαρμογή ορισμένων από αυτών πριν 8-9 χρόνια , πριν δηλαδή της μεγάλης ληστείας του 2007 , 2008 και 2009. Ίσως τότε ναι . Τώρα έσβησε το κερί μας.
                                                                    Απρίλιος του σωτήριου έτους 2016
                                                                                       frixosforever

Δεν υπάρχουν σχόλια: